Transparency International Romania – LIVE streaming

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Transparency International Romania este filiala din România a organizației non-guvernamentale internaționale care conduce lupta împotriva corupției la nivel global, Transparency International cu secretariatul în Berlin. Transparency International își propune să facă cunoscute lumii întregi efectele devastatoare pe care corupția le poate avea și acționează în parteneriat cu Guvernul, mediul de afaceri și societatea civilă pentru a dezvolta și implementa măsuri eficiente și efective pentru a combate corupția.

LIVE streaming

Suntem de părere că mediul de afaceri joacă un rol important în modelarea felului în care societatea răspunde atât formelor tradiționale de corupție cât și celor noi. În acest sens, Transparency International Romania a decis să realizeze acest proiect și să conceapă Pactul pentru Integritate și Transparență în mediul de afaceri Românesc, pentru a contribui la dezvoltarea unei culturi de integritate și transparență în sectorul Românesc de afaceri. Pactul enumeră o serie de standarde de integritate și transparență adresate mediului de afaceri și a fost elaborat și dezvoltat de Transparency International România împreună cu alte câteva companii care cunosc foarte bine impactul pe care corupția îl are asupra societății în general și sunt conștiente de responsabilitatea lor față de societatea în care își desfășoară activitatea economică.

Companiile care vor alege să semneze acest document în cadrul conferinței internaționale își vor asuma misiunea de a contribui la crearea unei culturi de integritate și transparență în mediul de afaceri românesc, aliniindu-l astfel cu standardele Uniunii Europene și ale organizațiilor internaționale din domeniu. Mai mult decât atât prin aderarea la acest pact companiile semnatare adoptă valorile și principiule menționate în cadrul documentului, valori și principii împărtășite și de Transparency International România și care reprezintă liniile directoare în crearea unui mediu de afaceri integru, transparent și responsabil. Pactul reprezintă un angajament individual și colectiv al companiilor membre, de a genera un model social și economic bazat pe valori morale și principii ca o soluție pentru dezvoltarea armonioasa a societății Românești, eliminând astfel inegalitățile, corupția, frauda și traficul de influență.

Mai mult decât atât, pe parcursul primei zile a conferinței, Transparency International România va lansa alte patru pacte de integritate adresate, de această dată, reprezentanților mediului academic, societății civile, IMM-urilor și sistemului medical. Toate aceste documente au fost elaborate de-a lungul celor trei ani de implementare a proiectului POSDRU 63280 „Împreună pentru integritate, responsabilitate socială și dezvoltare durabilă” prin intermediul a mai multe întâlniri de grup, dezbateri regionale ori alte evenimente realizate la nivel local și național.

Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu trei camere pe durata celor 3 zile de conferinta. Au fost sesiuni de lucru cand s-a transmis simultan din 4 sali diferite cu cate o camera. Conferinta a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.rohttp://timetv.ro/timetv-live/.

Sumar
Nume articol
Transparency International Romania - LIVE streaming
Descriere
LIVE streaming-ul a fost facut cu doua camere pe durata celor 3 zile de conferinta. Au fost sesiuni cand s-a transmis simultan din 4 sali diferite cu cate o camera.
Autor
5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes