Raul Petrisor – LIVE streaming

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Născut și educat în România, Raul îmbină în mod unic o pregătire temeinică în inginerie cu spiritualitatea.

În timp ce își obținea diploma  în inginerie, specializarea Mecatronică și Roboți Industriali la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, începe să studieze științele spirituale  în cadrul Societății Romane de Radiestezie, atingând cel mai înalt nivel, posibil la acel moment, în anul 1999.

Implicându-se în mod activ în activitățile Societății, devine lector și vicepreședinte al filialei din Cluj Napoca.

De atunci a ajuns să fie autorizat în predarea a peste 15 sisteme de vindecare, incluzând Usui Reiki Shiki Rzoho, Karuna Reiki, Usui Tibetan Reiki, Multidimensional Shamballa Reiki, Sacred Path Reiki şi Sistemul de Vindecare Atlantis.

Prin peregrinările sale în Statele Unite ale Americii cat și în Europa, Raul a pus bazele Institutului de Hermetică, Studii, Cercetări, Training și Dezvoltare Personală, oferind cunoaștere și învățături spirituale autentice pentru și în folosul evoluției Umanității.

Unul dintre scopurile importante ale Institutului Hermetic este validarea, oferirea și transmiterea tehnicilor spirituale pentru ai ajuta pe cei interesați în auto-cunoaștere, auto-înțelegere și-n evoluția spirituală. Institutul Hermetic înțelege să facă acest lucru oferind o cale spirituală prin auto-purificare și auto-transformare la toate nivelele conștiente și subconștiente pentru activarea darurilor Divine și mărirea potențelor la capacitate lor maximă, în folosul Luminii, Divinității și ajutorul Umanității.

Aflându-se într-o permanentă căutare de metode și procedee de dezvoltare și auto -depărșire a limitărilor și potențelor, Raul a început studiul în cadrul Marii Fraternități a Luminii Albe, devenind Maestru de Ritualuri și Ceremonii, Cabbalist si Alchimist, dedicându-și viața voii Divine și pentru manifestarea Luminii.

LIVE streaming

Devine inițiat de gradul/nivelul trei în Cunoașterea și Tradiția Vestică în 2008 în Seattle Washington.

Astăzi, după căutări și peregrinări inițiatice, fără a aveam măcar trufia de-a spune că s-a iluminat, Raul dăruiește mai departe celor dornici, cunoaștere și învățături și-și oferă serviciile și ajutorul în mod constant ca și terapeut, Cabalist și Trainer în cadrul Ierarhiei Spirituale a Luminii. Își propune, astfel, să ajute la renașterea cunoașterii ancestrale a Umanității.

LIVE streaming

Este membru sau afiliat în:

Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.rohttp://timetv.ro/timetv-live/.

Sumar
Nume articol
Raul Petrisor - LIVE streaming
Descriere
Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.ro – http://timetv.ro/timetv-live/.
Autor
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes