Liviu Pasat – LIVE streaming

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

M-am nascut in ’73, locuiesc in Bucuresti, am terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii cu master cu tot, asa ca sunt de profesie inginer software.

Am lucrat mai bine de 12 ani ca softist, de la juniorat pana la seniorat, am lucat in firme mici de apartament si in multinationale, am creat si am testat softuri, aplicatii mai mult sau mai putin complicate si mai mult sau mai putin conectate la internet.

In paralel am avut si am o pasiune pentru terapiile complementare, pentru dezvoltare personala, pentru toate mecanismele interioare ale psihologiei umane. NU AM FACUT PSIHOLOGIE!

Povestea mea incepe cu adevarat in ’93, in anul 3 de facultate, cand, in urma unor cautari “sa repar lucruri” in viata personala am ajuns sa particip la un curs de Tehnica Radianta, cu Lidia Birsan si Bebe Stratulat, curs care mi-a schimbat complet viata – dandu-mi o alta perspectiva legata de cata energie exista in Univesul asta si cat de frumos putem folosi totul pentru viata noastra si pentru a celorlalti.

LIVE streaming

De atunci am participat la o multime de cursuri, nu m-am gandit niciodata ca o sa imi foloseasca la ceva diplomele – asa ca sa o gasesti in josul paginii doar o mica selectie a lor .

A doua etapa a venit in 2006 – eram angajat intr-o multinationala (daca vrei sa stii si mai exact Freescale – care era atunci Spin of Motorola) cand frate-meu mai mare Florin a venit sa imi spuna despre o afacere de network marketing –  Lyoness. Si din nou o schimabre radicala in viata mea. Poate o sa ti se para surprinzator, dar ideea Lyoness nu venea neaparat pe nevoia mea de a avea mai mult pe toate planurile ci si pe una de a ajuta comunitatea spirituala din care faceam parte sa gaseasca un echilibru spirit-vs-financiar.

Dupa vreo 6 luni de entuziasm am inteles ca e nevoie de mult mai mult decat atat – ca e nevoie de abilitati de vanzare, comunicare, antreprenoriat si nu in ultimul rand de mediu adecvat de business in care sa imi dezvolt toate astea.

Si mi-am descoperit doua pasiuni:

  • sa vorbesc despre bani
  • sa vorbesc

Ce stiam foarte bine: sa ma instruiesc!

Si am inceput instruirea – am descoperit audiobook-urile si am inceput sa ascult in disperare tot ce imi cadea in mana!

Si uite asa am trecut in a treia etapa cand l-am descoperit pe Tony Robbins – al carui fan am devenit.

LIVE streaming

In 2008, dupa un concurs de impreujurari foarte interesant – am ajuns la primul seminar live – la Londra. Si viata mea s-a schimbat din nou radical – in anul ala am divortat (asta ca sa iti spun ca eram casatorit la vremea aia), si la aproape un an dupa Londra mi-am dat demisia din firma in care lucram.

In 2010 a inceput o a patra etapa cand tot dupa un concurs de imprejurari asa cum numai viata ti le poate oferi – in august am tinut primul seminar Trezeste Banii din Viata Ta!

Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.rohttp://timetv.ro/timetv-live/.

Sumar
Nume articol
Liviu Pasat - LIVE streaming
Descriere
Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.ro – http://timetv.ro/timetv-live/.
Autor
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes