Florin Pasat – LIVE streaming

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Florin Păsat are 40 de ani si este trainer şi speaker de peste 10 ani. Începând iniţial cu cursuri de marketing, comunicare şi management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „creşte oameni”.

 LIVE streaming

Povesteşte cu umor şi detaşare cum a fost extrem de norocos să eşueze spectaculos într-o afacere care ar fi trebuit să-i ofere libertatea financiară. Condiţiile de piaţă şi pregătirea pe care o avea, atât în domeniul respectiv, cât şi pregătirea ca manager, erau contextul perfect pentru o afacere de succes.În primele 6 luni după începerea afacerii a ajuns în Top 5 la nivel de România, printre alte 40 de persoane care derulau acel tip de afacere. Un an mai târziu se împrumuta masiv la prieteni şi la bănci pentru a acoperi cheltuielile generate de afacere,  pe care, de altfel, a şi închis-o.

Spune că acest eşec a fost norocos pentru el pentru că l-a făcut să-şi pună întrebări. Ce i s-a întâmplat? Care a fost cauza eşecului, deşi condiţiile erau favorabile? Cum de alte persoane mai puţin pregătite decât el continuau să aiba succes în afacerea respectivă?

Aceste întrebări l-au provocat să caute răspunsuri şi în acest fel a început călătoria de re-descoperire a lui şi a MIRACOLULUI care este fiinţa umană. Printre primele răspunsuri pe care le-a primit a fost că avea o imagine greşită asupra modului în care funcţionează realitatea curentă, cea accesibilă simţurilor. A realizat că lumea interioară e cea care generează lumea exterioară, că interiorul sau „invizibilul” e mai puternic decât exteriorul şi că această lume e guvernată de legi extrem de precise cu care, dacă eşti în acord, MIRACOLELE devin o prezenţă zilnică în viaţa ta.

Live streaming

A urmat o perioadă de 6 ani de studiu intens al Legilor Universale, participări la evenimente cu experţi în domeniu (Tony Robbins, T. Harv Ecker, Mabel Katz, Mike Dooley, Bob Proctor, Joe Vitale, John Maxwell, Robert Cialdini) perioadă în care a testat modul în care funcţionează aceste legi.

Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.rohttp://timetv.ro/timetv-live/.

Sumar
Nume articol
Florin Pasat - LIVE streaming
Descriere
Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere.
Autor
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote