Alina Roman – LIVE streaming

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Mă numesc Alina Roman şi am început să facilitez cursuri de dezvoltare personală în 1999, sub directa îndrumare a lui Alex Hammond, un trainer britanic, venit în România să îşi deschidă o sucursală a companiei lui din Londra.  În acel moment, conduceam o echipă de oameni talentaţi, în cadrul unei companii multinaţionale din domeniul media şi personal îmi căutam misiunea, acea activitate care să mă împlinească şi prin care să îi pot ajuta pe cei din jurul meu.

Încet, încet, seminariile şi workshop-urile de dezvoltare personală au început să îmi ocupe din ce în ce mai mult timp din viaţa profesională, iar în 2000 – 2001 am urmat cursurile de managementul resurselor umane ale unei prestigioase universităţi din Toronto – Seneca College of Applied Arts and Technology, cursuri care au inclus o specializare în practici şi tehnici de training.

LIVE streaming

Mai mult sau mai puţin întâmplător, am condus echipe de resurse umane din cadrul unor companii multinaţionale şi româneşti.  În acelaşi timp, am continuat să dezvolt seminarii şi workshop-uri de comunicare, managementul timpului, lucrul în echipă şi să le livrez echipelor din diverse organizaţii.  Ceea ce mi-am propus a fost să îi ajut pe oamenii din jurul meu să se cunoască mai bine din punct de vedere uman şi să comunice mai bine unii cu alţii.

În aceste seminarii şi workshop-uri am aplicat practicile învăţate din cărţi şi seminariile la care am participat permanent, dar mai ales lecţiile de viaţă învăţate în lucrul si comunicarea cu oamenii.  În toţi aceşti ani, nu am încetat să mă dezvolt, să investesc timp şi energie în acumulare de cunoştinţe şi experienţe noi, pentru a oferi din ce în ce mai multă valoare participanţilor la seminariile şi workshop-urile mele.

În 2006, fiind trainer pentru o organizaţie multinaţională, am descoperit prima carte de inteligenţă emoţională (scrisă de binecunoscutul Daniel Goleman) care mi-a trezit interesul pentru domeniul fascinat al emoţiilor.

În acelaşi an, după un stagiu de pregătire intensiv în Statele Unite ale Americii, am obţinut o certificare FranklinCovey pentru a susţine în România, workshop-ul “Cele 7 Deprinderi ale Persoanelor Eficace”, dezvoltat pe baza cărţii cu acelaşi titlu, scrisă de Stephen R. Covey.  O experienţă care mi-a schimbat fundamental perspectiva asupra mea şi a celorlalţi.

LIVE streaming

După întoarcerea mea din Statele Unite, timp de 6 luni m-am documentat, citind intensiv şi extensiv despre ce fusese descoperit în lume până în acel moment despre inteligenţa emoţională, dar şi despre cum poţi schimba tiparele mentale care te stopează în dezvoltarea personală.

Astfel am dezvoltat Workshop-ul de Inteligenţă Emoţională, pe care l-am facilitat de multe ori colegilor din organizația pentru care lucram în acel moment.  – o detensionare vizibilă a relaţiilor dintre colegi, o stare emoţională generală mult mai relaxată, o comunicare îmbunătăţită şi multe satisfacţii personale. Oamenii reuşiseră în urma workshop-ului să-i (re)descopere pe cei din jurul lor şi pe ei înşişi, să se privească şi să-i privească pe ceilalţi într-o cu totul altă lumină… mai strălucitoare, mai bună.

Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.rohttp://timetv.ro/timetv-live/.

Sumar
Nume articol
Alina Roman - LIVE streaming
Descriere
Transmisiunea LIVE streaming a fost facuta cu doua camere. Seminarul a putut fi vizionata pe http://ulive.ro/live/ si pe pagina partenerilor nostri, TimeTV.ro – http://timetv.ro/timetv-live/.
Autor
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes