Ce presupune transmiterea unui eveniment live streaming?

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Ce presupune transmiterea unui eveniment live streaming?

 • O conexiune la Internet stabilă, de minim 10 Mbps. E recomandat să existe şi o linie de backup, cu aceeaşi capacitate. Unele locaţii au deja conexiune Internet.

 • Filmarea evenimentului cu camere SD sau HD.

 • O ieşire SDI din camere sau mixerul video – prin care echipamentele noastre primesc semnalul video şi audio.

 • Prezenţa echipei noastre cu echipamente de captură, encodare şi transmisie.
  Imaginea şi sunetul trec printr-un encoder care creează din ele stream-uri video paralele cu bitrate-uri (calităţi) diferite. Atunci când userii văd transmisia la o calitate mai bună sau mai slabă, ei trec de fapt de la un bitrare la altul, fără nicio întrerupere sau desincronizare.
  Din encoder, bitrate-urile ajung în datacenterul nostru prin conexiunea Internet. De aici, se pot ditribui în toată lumea.

eveniment-Live-streamimg

Transmisterea unui Eveniment Live streamimg

 • Publicarea transmisiei – pe site-ul companiei, publicaţiei sau partenerilor tăi
  Îţi vom pune noi la dispoziţie un cod de embed pentru un player care funcţionează pe orice browser sau device şi ştie să aleagă bitrate-ul potrivit pentru viteza de Internet şi capacitatea de procesare a fiecărui user.

 • Posibilitatea de a monetiza. Accesul la Live stream-ul (eveniment live streaming online) poate fi dat priuntr-un cod, dupa ce clientul a platit cu cardul.
 • Posibilitatea de a restrictiona. Daca doriti ca transmisiunea LIVE streaming sa fie privata putem da acces unei anumite liste de clienti. Sa presupunem ca doriti sa faceti cadou acest LIVE stream doar clientilor care au cumparat un anumit produs, sau au participat la o anumita promotie. Sau o daruiti celor mai fideli clienti.
 • Distribuţia transmisiei către privitori.
  E foarte important să avem o estimare a numărului de privitori înainte de eveniment pentru că soluţia de distribuţie se personalizează în funcţie de traficul pe care trebuie să îl susţină.

 • Stocarea transmisiei
  După eveniment, înregistrarea transmisiei poate fi păstrată pe serverele noastre. Va punem la dispozitie inregistrarea evenimentului.

Sumar
Nume articol
Ce presupune transmiterea unui eveniment live streaming?
Descriere
Transmiterea unui eveniment live streaming cu CEI MAI BUNI in streaming, live stream, streaming romania, CONTACTATI-NE si va oferim consultanta gratuita....
Autor
5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes